ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ‘’ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ”

ACRO SPORTS CLUB “ACROART”

ΕΔΡΑ Κ.ΛΑΜΕΡΑ 68, ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

ΑΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ 32886

ΤΗΛ: 6985624745

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΜΑΡΙΕΛΑ ΚΙΡΙΛΟΒΑ

 

Καλλιεργούμε μελετάμε, εφαρμόζουμε, εξελίσσουμε, προωθούμε και διαδίδουμε την ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗ, ένα είδος Αρχαίας Ελληνικής Γυμναστικής, όπως επίσης και τα Σύγχρονα Αθλήματα και Δραστηριότητες που έχουν βασιστεί σ' αυτήν.

Η Ακροβατική Γυμναστική βασίζεται στην βιο-μηχανική του σώματος, ενώ στην πρακτική της βρίσκουν εφαρμογή πάρα πολλές επιστήμες και τέχνες. Σκοπός της είναι η υγεία του ανθρώπου, η Σωματική Ευεξία, η Ευκινησία, η Ενεργοποίηση και ο Έλεγχος του σώματος, ενώ σε πνευματικό επίπεδο καλλιεργεί την αυτοπεποίθηση, το θάρρος, την συνεργασία, την θέληση και άλλες αρετές.

Είναι μια Μέθοδος Αγωγής που είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες

.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ & ΕΦΗΒΩΝ

Το προπονητικό πρόγραμμα εκπαίδευσης των αθλητών μας στην ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

περιλαμβάνει:

- Φυσική Κατάσταση, σωστή Στάση και Χρήση Σώματος- Ακροβατικές Δεξιότητες και Συνεργασίες-Τραμπολίνο- Ακροβατικό Χορό - Λειτουργίες του Σώματος και Διατροφή

Προπονήσεις 3 / εβδομάδα

Φιλοδοξεί να προπονήσει αθλητές και πρωταθλητές επιπέδου. Για τον σκοπό αυτό έχει συσταθεί μια Ομάδα Υποστήριξης Αθλητών με τα απαραίτητα προπονητικά, επιστημονικά και συμβουλευτικά στελέχη, ώστε να επιτευχθούν οι υψηλοί μας στόχοι.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Το προπονητικό πρόγραμμα εκπαίδευσης των ενηλίκων περιλαμβάνει:

-Φυσική Κατάσταση, σωστή Στάση και Χρήση Σώματος- Ακροβατική Ευκινησία & Ισορροπία- Ακροβατική Ενδυνάμωση- Ακροβατικές Δεξιότητες και Συνεργασίες- Ακροβατική Γιόγκα-Τραμπολίνο-Λειτουργίες του Σώματος και Διατροφή

Ελάτε κοντά μας και θα εκπλαγείτε με τις δυνατότητές σας. Η γυμναστική μας είναι εποικοδομητική, διασκεδαστική, καλλιτεχνική και κυρίως αποτελεσματική, θέτοντας νέους στόχους κάθε φορά. Ανακαλύψτε το!

Ανακαλύψτε τον Ακροβάτη μέσα σας, θα το Αγαπήσετε!!!

Η γυμναστική μας, βελτιώνει κάθε αθλητή και μπορεί να λειτουργήσει σαν συμπληρωματική προπόνηση και στα υπόλοιπα αθλήματα.

 

Κάθε άτομο είναι μια μοναδική προσωπικότητα και έτσι ακριβώς το προσεγγίζουμε στο ‘’ACROART”!

Ελάτε από κοντά να μας γνωρίσετε, να μάθετε, να ρωτήσετε, να δοκιμάσετε, να μας υποστηρίξετε, να αθληθείτε!

Καλώς Ήρθατε στην Ομάδα μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας!